SOBOTA
SOBOTA 28 I 2023
Zupy
1. ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASKĄ | 6,00 |
400g |
2. JARZYNOWA Z KASZĄ JAGLANĄ | 5,00 |
400g |
Surówki
1. Z KISZONEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
2. Z BURACZKÓW | 3,50 |
1 porcja |
3. Z MARCHEWKI Z JABŁKIEM | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET DROBIOWY Z PIERSI KURCZAKA W CHRUPIĄCEJ PANIERCE | 12,50 |
130g |
2. PIERŚ Z KURCZAKA NA PARZEW SOSIE ŚMIETANOWYM Z POMIDORKAMI | 16,50 |
130g+sos |
3. CUKINIA FASZEROWANA KASZĄ I WARZYWAMI | 12,50 |
1szt |
Danie dnia
1. PLACKI ZIEMNIACZANE + SOS TZATIKI | 16,00 |
280g |
2. | |
NIEDZIELA
NIEDZIELA 29 I 2023
Zupy
1. ROSÓŁ Z MAKARONEM | 5,00 |
400g |
2. GROCHOWA | 5,00 |
400g |
Surówki
1. Z BURACZKÓW | 3,50 |
1 porcja |
2. Z MARCHEWKI Z POREM | 3,50 |
1 porcja |
3. Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET DROBIOWY ZAPIEKANY Z MOZZARELLĄ I POMIDORAMI | 15,00 |
150g |
2. KOTLECIKI DROBIOWE SIEKANE Z WARZYWAMI | 14,00 |
2szt 160g |
3. PIECZEŃ Z KARKÓWKI W SOSIE GRZYBOWYM | 16,50 |
120g+sos |
Danie dnia
1. PIEROGI Z GĘSINY Z MASEŁKIEM I BUŁECZKĄ | 23,50 |
300g |
PONIEDZIAŁEK
30 I 2023
Zupy
1. JARZYNOWA | 5,00 |
400g |
2. FASOLOWA | 5,00 |
400g |
Surówki
1. Z KISZONEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
2. Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
3. Z BIAŁEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLECIKI POŻARSKIE | 15,00 | |
|
2. UDKO Z KURCZAKA PO HISZPAŃSKU | 15,00 |
190g+sos |
3. KOTLET DROBIOWY ZAPIEKANY Z WARZYWAMI I SEREM | 15,00 |
150g |
Dania Dnia
1. PIEROGI RUSKIE | 14,00 | |
|
WTOREK
31 I 2023
Zupy
1. OGÓRKOWA | 5,00 |
400g |
2. GULASZOWA | 6,00 |
400g |
Surówki
1. WINEGRET | 3,50 |
1 porcja |
2. Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
3. Z PORA Z JAJKIEM | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET DROBIOWY Z PIERSI KURCZAKA W CHRUPIĄCEJ PANIERCE | 12,50 | |
|
2. PULPETY W POMIDORACH ZAPIEKANE Z SEREM | 14,50 |
2szt 160g+sos |
3. PIECZEŃ Z KARKÓWKI W SOSIE | 16,50 |
120g+sos |
Dania Dnia
|
13,50 | |
|
ŚRODA
01 II 2023
Zupy
1. JARZYNOWA Z KASZĄ JAGLANĄ | 5,00 |
400g |
2. GROCHOWA | 5,00 |
400g |
Surówki
1. Z BURACZKÓW | 3,50 |
1 porcja |
2. Z MARCHEWKI Z POREM | 3,50 |
1 porcja |
3. Z BIAŁEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY W SŁONECZNIKU | 15,50 | |
|
2. KURCZAK PIECZONY Z SOSEM PIECZARKOWYM | 15,50 |
200g |
3. GOŁĄBKI TRADYCYJNE W SOSIE POMIDOROWYM | 17,50 | ||
|
Danie dnia
1. BABKA ZIEMNIACZANA Z SOSEM GRZYBOWYM | 10,00 | |
|
CZWARTEK
02 II 2023
Zupy
1. KALAFIOROWA | 5,00 |
400g |
2. POMIDOROWA Z MAKARONEM | 5,00 |
400g |
Surówki
1. Z MARCHEWKI Z JABŁKIEM | 3,50 |
1 porcja |
2. Z CZERWONEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
3. Z BIAŁEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET DROBIOWY Z PIERSI KURCZAKA ZAPIEKANY Z BROKUŁAMI I SEREM | 15,00 |
150g |
2. PIECZEŃ RZYMSKA Z JAJKIEM W SOSIE | 12,50 | |
|
3. KOTLET Z KARKÓWKI PANIEROWANY | 15,00 |
140g |
Danie dnia
1. PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI | 14,00 |
300g |
PIĄTEK
03 II 2023
Zupy
1. SZCZAWIOWA Z JAJKIEM | 6,00 |
400g |
2. BARSZCZ BIAŁY | 5,00 |
400g |
Surówki
1. KAPUSTA MODRA NA CIEPŁO | 4,00 |
1 porcja |
2. Z SELERA Z JABŁKIEM | 3,50 |
1 porcja |
3. Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY | 3,50 |
1 porcja |
Dania
główne
1. KOTLET ZE SCHABU NA BOGATO | 16,50 |
200g |
2. PULPECIKI Z INDYKA W SOSIE KOPERKOWYM | 14,50 | |
|
3. FILET Z SOLI PANIEROWANY Z SEZAMEM | 15,00 |
130g |
Danie Dnia
1. PIEROGI Z TWAROGIEM I ŚMIETANĄ | 14,00 |
300g |